Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /
Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /
Biologiczne właściwości składników żywności
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.
- XI, [3], 353 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
9788301196264 9788301196349
PB 2017/33079
Chemia
Żywność
Podręcznik
664.014 577.1 (075.8)
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
9788301196264 9788301196349
PB 2017/33079
Chemia
Żywność
Podręcznik
664.014 577.1 (075.8)