Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32981 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32982 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32983 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | C 66 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | 10046628 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10046627 |
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.