Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta /
Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta /
red. nauk. Maria Małecka.
- Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.
- 233 s. : il. ; 24 cm.
- Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 196 1689-7374 ; .
- Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 196 .
Bibliogr. przy pracach.
Streszcz. ang. przy pracach.
9788374176392
UWD 2012/28762
Jakość żywności
Towaroznawstwo--metody
Żywność--chemia.
Żywność--higiena.
614.3 664.014 664.017 664.8/.9
Bibliogr. przy pracach.
Streszcz. ang. przy pracach.
9788374176392
UWD 2012/28762
Jakość żywności
Towaroznawstwo--metody
Żywność--chemia.
Żywność--higiena.
614.3 664.014 664.017 664.8/.9