Logo uczelni

Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta / (Record no. 14934)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01669nam a2200493 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991011904499705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20200723072822.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 120918s2011 pl a |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000002772848
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2012/28762
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788374176392
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) 991011904499705066
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL-WaBN)b27728481-48omnis_nlop
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) b27728481
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)804434600
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b0000002772848
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910227621705606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
041 0# - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) pol
Język streszczeń (P) eng
080 ## - UKD
UKD 614.3
080 ## - UKD
UKD 664.014
080 ## - UKD
UKD 664.017
080 ## - UKD
UKD 664.8/.9
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) red. nauk. Maria Małecka.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Poznań :
Nazwa wydawcy (P) Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
Data wydania (P) 2011.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 233 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
490 1# - Strefa serii i książki wielotomowej (P)
Tytuł (P) Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
ISSN (NP) 1689-7374 ;
Numeracja (P) 196
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr. przy pracach.
546 ## - Uwaga dotycząca języka (P)
Uwaga dotycząca języka (NP) Streszcz. ang. przy pracach.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Jakość żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Towaroznawstwo
Określnik rzeczowy (P) metody
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
Określnik rzeczowy (P) chemia.
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
Określnik rzeczowy (P) higiena.
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Małecka, Maria
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) (ekonomia)
Określenie rodzaju współpracy (P) Red.
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego (Poznań)
Kod relacji (P) pbl
830 #0 - Dodatkowy punkt dostępu do opisu książki wielotomowej i serii – tytuł ujednolicony/tytuł (P)
Tytuł ujednolicony/tytuł (NP) Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
ISSN (NP) 1689-7374 ;
Oznaczenie tomu (NP) 196
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-7417-639-2
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 17.04.2012 Kupno K/53/2012 33.21 22692 C 66 10038911 05.09.2022 14.05.2020 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 17.04.2012 Kupno K/53/2012 33.21 22693 66 10038910 04.09.2022 14.05.2020 Książki

Powered by Koha