Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] /
Flis, Krystyna
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1986 - 247, [1] s., [1] k. tabl. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.
Bibliogr. s. [248].
Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
8302028673
UWD 1986/6637
Odżywianie
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1986 - 247, [1] s., [1] k. tabl. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.
Bibliogr. s. [248].
Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
8302028673
UWD 1986/6637
Odżywianie
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)