Bezpieczeństwo i jakość żywności /
Kowalczyk, Stanisław (1956- )
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2016. - 415 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr., netogr. s. 310-328.
9788301187323
Bezpieczeństwo żywności
Jakość żywności
Żywność--higiena.
Jakość żywności
Bezpieczeństwo żywności
Żywność--ekonomika
Żywność--normy
Zaopatrzenie w żywność
Zanieczyszczenie żywności
Przepisy o żywności--organizacja i zarządzanie
Nadzór sanitarny nad żywnością--trendy
Organizacje międzynarodowe
Przepisy o żywności--organizacja i zarządzanie
Unia Europejska
Polska
338.439(438) 614.3
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2016. - 415 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr., netogr. s. 310-328.
9788301187323
Bezpieczeństwo żywności
Jakość żywności
Żywność--higiena.
Jakość żywności
Bezpieczeństwo żywności
Żywność--ekonomika
Żywność--normy
Zaopatrzenie w żywność
Zanieczyszczenie żywności
Przepisy o żywności--organizacja i zarządzanie
Nadzór sanitarny nad żywnością--trendy
Organizacje międzynarodowe
Przepisy o żywności--organizacja i zarządzanie
Unia Europejska
Polska
338.439(438) 614.3