Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu /
Gertig, Henryk (1924-2011)
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski. - Wyd. 1, 3 dodr. - Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2015. - 464, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Podr. akademicki.
9788320036039
Jakość żywności
Zdrowe odżywianie
Żywność
Badanie żywności
Fizjologia żywienia
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
613.2(075.8)
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski. - Wyd. 1, 3 dodr. - Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2015. - 464, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Podr. akademicki.
9788320036039
Jakość żywności
Zdrowe odżywianie
Żywność
Badanie żywności
Fizjologia żywienia
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
613.2(075.8)