Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

By: Gertig, Henryk, (1924-2011)Contributor(s): Przysławski, Juliusz | Wydawnictwo Lekarskie PZWL [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2015. Edition: Wyd. 1, 3 dodrDescription: 464, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320036039Subject(s): Jakość żywności | Zdrowe odżywianie | Żywność | Badanie żywności | Fizjologia żywieniaGenre/Form: Podręczniki akademickie | Podręczniki [Typ publikacji]
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna C 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32827
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32826
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32825
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32824

Bibliogr. s. 448-451. Indeks.

Podr. akademicki.

Powered by Koha