Jakość i bezpieczeństwo żywności /
Jakość i bezpieczeństwo żywności /
redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
- Wydanie I.
- Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2020.
- 124 strony : fotografie, wykresy ; 24 cm.
Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
Bibliografie, netografie przy pracach.
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
9788379968152
UWD 2021/3948
Bezpieczeństwo żywności
Jakość żywności
Technologia żywności
Praca zbiorowa
664.014 614.3
Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
Bibliografie, netografie przy pracach.
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
9788379968152
UWD 2021/3948
Bezpieczeństwo żywności
Jakość żywności
Technologia żywności
Praca zbiorowa
664.014 614.3