Logo uczelni

Jakość i bezpieczeństwo żywności / (Record no. 36224)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01698nam a2200469 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991052872778905066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20230210131436.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 210201s2020 pl od |000 0 pol c
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b1000000876108
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2021/3948
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788379968152
Dopowiedzenie (oprawa miękka)
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)1236072781
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b1000000876108
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911783989005606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WA N
-- KR U
-- WA N
-- WAŁB 007
041 0# - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) pol
Język streszczeń (P) eng
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2020
080 ## - UKD
UKD 664.014
080 ## - UKD
UKD 614.3
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Jakość i bezpieczeństwo żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wydanie I.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Rzeszów :
Nazwa wydawcy (P) Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Data wydania (P) 2020.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 124 strony :
Oznaczenie ilustracji (NP) fotografie, wykresy ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Publikacje naukowe
500 ## - Uwaga ogólna (P)
Uwaga ogólna (NP) Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliografie, netografie przy pracach.
546 ## - Uwaga dotycząca języka (P)
Uwaga dotycząca języka (NP) Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Bezpieczeństwo żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Jakość żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Technologia żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Praca zbiorowa
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Gajdek, Grażyna
Określenie rodzaju współpracy (P) Redakcja
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Puchalski, Czesław
Określenie rodzaju współpracy (P) Redakcja
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Określenie rodzaju współpracy (P) Wydawca
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-7996-815-2 (oprawa miękka)
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 112.05 32801   C 66 32801 13.01.2023 13.01.2023 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 112.05 32802   66 32802 13.01.2023 13.01.2023 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 112.05 32803   66 32803 13.01.2023 13.01.2023 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 112.05 32804   66 32804 13.01.2023 13.01.2023 Książki

Powered by Koha