Logo uczelni

Organizacja i technika pracy w hotelarstwie. (Record no. 20679)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01324nam a2200433 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991026309249705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20210325121631.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 050314s2003 pl a |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000001715397
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2005/4919
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 8391819434
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) 991026309249705066
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL-WaBN)b17153979-48omnis_nlop
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) b17153979
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)838629468
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b0000001715397
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910449553205606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
041 0# - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) pol
080 ## - UKD
UKD 640.41/.42(075.8)
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Oparka, Sylwia
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Organizacja i technika pracy w hotelarstwie.
Oznaczenie części (P) Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Sylwia Oparka, Teresa Nowicka.
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wyd. 2 popr. i uzup.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
-- Polanica Zdrój :
Nazwa wydawcy (P) Polskie Zrzeszenie Hoteli,
Data wydania (P) 2003.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 318 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) rys. ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
490 1# - Strefa serii i książki wielotomowej (P)
Tytuł (P) Biblioteka Hotelarza
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr. s. 451-452.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Hotelarstwo
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki akademickie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Nowicka, Teresa
830 #0 - Dodatkowy punkt dostępu do opisu książki wielotomowej i serii – tytuł ujednolicony/tytuł (P)
Tytuł ujednolicony/tytuł (NP) Biblioteka Hotelarza
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 83-918194-3-4
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 31.05.2005 Kupno K/49/2005 40.19 5817 M 64 10015019 03.09.2022 26.08.2020 Książki

Powered by Koha