Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Organizacja i technika pracy w hotelarstwie. Cz. 1 / Sylwia Oparka, Teresa Nowicka.

By: Oparka, SylwiaContributor(s): Nowicka, TeresaMaterial type: TextTextLanguage: Polish Series: Biblioteka HotelarzaPublication details: Warszawa : Polanica Zdrój : Polskie Zrzeszenie Hoteli, 2003. Edition: Wyd. 2 popr. i uzupDescription: 318 s. : rys. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8391819434Subject(s): HotelarstwoGenre/Form: Podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
M 64 (Browse shelf(Opens below)) Available 10015019

Bibliogr. s. 451-452.

Powered by Koha