Logo uczelni

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / (Record no. 36199)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01656nam a2200493 i 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20230111122935.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 230111b pl ||||| |||| 00| 0 pol d
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b1000000338360
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788320055863
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WA N
-- KR U
-- WAŁB 007
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2019
080 ## - UKD
UKD 613.2:664
080 ## - UKD
UKD 641.1
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow.
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wydanie VII zmienione - 4 dodruk.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) PZWL Wydawnictwo Lekarskie :
-- Wydawnictwo Naukowe PWN,
Data wydania (P) 2019.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 150 stron ;
Format (NP) 29 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Publikacje informacyjne
500 ## - Uwaga ogólna (P)
Uwaga ogólna (NP) Oprawa skoroszytowa.
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliografia, netografia na stronach 143-144. Indeks.
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Wartość odżywcza
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Badanie żywności
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Wartość odżywcza
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Zdrowe odżywianie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Spożycie kalorii
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Fizjologia żywienia
655 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Tabele [Typ publikacji]
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Przepisy kulinarne
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Tablice i wzory
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Przygoda, Beata
Określenie rodzaju współpracy (P) Autor
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Kunachowicz, Hanna
Określenie rodzaju współpracy (P) Autor
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Nadolna, Irena
Określenie rodzaju współpracy (P) Autor
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Iwanow, Krystyna
Określenie rodzaju współpracy (P) Autor
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Określenie rodzaju współpracy (P) Wydawca
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-200-5586-3
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 82.17 32880   C 613 32880 11.01.2023 11.01.2023 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 82.17 32881   613 32881 11.01.2023 11.01.2023 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 82.17 32882   613 32882 11.01.2023 11.01.2023 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 82.17 32883   613 32883 11.01.2023 11.01.2023 Książki

Powered by Koha