Logo uczelni

System bezpieczeństwa żywności : (Record no. 36227)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01306nam a2200373 i 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20230210131920.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 230113b pl ||||| |||| 00| 0 pol d
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b1000001006581
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788380908185
Dopowiedzenie (oprawa miękka)
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WA N
-- KR U
-- LUBL KUL
-- WAŁB 007
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2020
080 ## - UKD
UKD 614.3
080 ## - UKD
UKD 664.05
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Góralczyk, Katarzyna
Określenie rodzaju współpracy (P) Autor
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) System bezpieczeństwa żywności :
Ciąg dalszy tytułu (NP) jakość i bezpieczeństwo żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Katarzyna Góralczyk.
246 30 - Wariant tytułu (P)
Tytuł (NP) Jakość i bezpieczeństwo żywności
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) Wydawnictwo Naukowe UKSW,
Data wydania (P) 2020.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 270 stron :
Oznaczenie ilustracji (NP) ilustracje ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Publikacje naukowe
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliografie przy częściach. Indeksy.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Bezpieczeństwo żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Jakość żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Toksykologia żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Opracowanie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Określenie rodzaju współpracy (P) Wydawca
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-8090-818-5 (oprawa miękka)
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 33.20 32828   C 614 32828 13.01.2023 13.01.2023 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 33.20 32829   614 32829 13.01.2023 13.01.2023 Książki

Powered by Koha