Logo uczelni
Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.

Contributor(s): Sikorski, Zdzisław Edmund, (1930- ) [Redakcja] | Staroszczyk, Hanna [Redakcja] | Wydawnictwo Naukowe PWN [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. Description: XII, [2], 458 stron : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788301196257; 9788301196349Other title: Główne składniki żywnościSubject(s): Chemia | Żywność | Badanie żywności | Dodatki do żywności | Żywność | ChemiaGenre/Form: Podręcznik | Podręczniki [Typ publikacji]Online resources: Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 32978
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 14.05.2025 32979
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 32980
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna C 66 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 10046626
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 13.05.2025 10046625

Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.

Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha