Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301196257
- 9788301196349
- Główne składniki żywności
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32978 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 14.05.2025 | 32979 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32980 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | C 66 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | 10046626 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 13.05.2025 | 10046625 |
Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.