Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32978 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 14.04.2025 | 32979 |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32980 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | C 66 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | 10046626 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 13.04.2025 | 10046625 |
Browsing Biblioteka Uczelniana shelves, Collection: Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.