Logo uczelni
Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.

Contributor(s): Sikorski, Zdzisław Edmund, (1930- ) [Redakcja] | Staroszczyk, Hanna [Redakcja] | Wydawnictwo Naukowe PWN [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. Description: XII, [2], 458 stron : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788301196257; 9788301196349Other title: Główne składniki żywnościSubject(s): Chemia | Żywność | Badanie żywności | Dodatki do żywności | Żywność | ChemiaGenre/Form: Podręcznik | Podręczniki [Typ publikacji]Online resources: Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.

Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha