Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / pod red. Zofii Cichoń ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372524607
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10038891 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10038890 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | C 66 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | 10015179 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000256 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000255 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000257 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000258 |
Bibliogr. s. 143-144.