Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / pod red. Zofii Cichoń ; [aut. Zofia Cichoń et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2009.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 144 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372524607
Subject(s): Genre/Form:
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10038891
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10038890
Książki Książki Biblioteka Uczelniana C 66 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 10015179
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10000256
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10000255
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10000257
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10000258

Bibliogr. s. 143-144.

Powered by Koha