Standardy żywienia dojelitowego i pozajelitowego / autorzy: Stanisław Kłęk, Maria Budnik-Szymoniuk, Włodzimierz Cebulski, Mirosław Czuczwar, Edyta Grabowska-Woźniak, Elżbieta Koczur-Szozda, Marcin Folwarski, Danuta Gajewska, Alina Górecka, Michał Jankowski, Paweł Kabata, Zbigniew Kamocki, Aleksandra Kapała, Lilia Kimber-Dziwisz, Eliza Kowalczyk, Tomasz Kowalczyk, Marek Kunecki, Monika Kupiec, Ewa Lange, Mariola Lembas-Sznabel, Małgorzata Łyszkowska, Krystyna Majewska, Sylwia Małgorzewicz, Dorota Mańkowska-Wierzbicka, Przemysław Matras, Konrad Matysiak, Katarzyna Matysiak-Luśnia, Magdalena Piętka, Maciej Słodkowski, Jacek Sobocki, Magdalena Sumlet, Kinga Szczepanek, Jacek Szopiński, Dorota Szostak-Węgierek, Krystyna Urbanowicz, Justyna Zamarska, Anna Zmarzły.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393652785
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | C 616 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | 32690 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 616 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32691 |
Browsing Biblioteka Uczelniana shelves, Collection: Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia, netografia na stronach 99-104.