Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].
Contributor(s): Barone, Caterina [Autor] | Błaszczak, Agnieszka (tłumacz) [Tłumaczenie] | Caruso, Gabriella [Autor] | Caruso, Giorgia [Autor] | Delia, Antonino Santi, (1945- ) [Autor] | Laganà, Pasqualina [Autor] | Mazzù, Francesco [Autor] | Melcarne, Lucia [Autor] | Parisi, Salvatore, (1970- ) [Autor] | Wydawnictwo Naukowe PWN [Wydawca]Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | C 57 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 57 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 57 (Browse shelf(Opens below)) | Available |
Browsing Biblioteka Uczelniana shelves, Collection: Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.