Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].

Contributor(s): Barone, Caterina [Autor] | Błaszczak, Agnieszka (tłumacz) [Tłumaczenie] | Caruso, Gabriella [Autor] | Caruso, Giorgia [Autor] | Delia, Antonino Santi, (1945- ) [Autor] | Laganà, Pasqualina [Autor] | Mazzù, Francesco [Autor] | Melcarne, Lucia [Autor] | Parisi, Salvatore, (1970- ) [Autor] | Wydawnictwo Naukowe PWN [Wydawca]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017. Edition: Wydanie IDescription: 113, [1] strona : ilustracje, fotografie ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788301194307Other title: Tytuł oryginału: Microbial toxins and related contamination in the food industrySubject(s): Biofilmy | Jakość żywności | Mikrobiologia | Pałeczki okrężnicy | Toksyny i antytoksyny | ŻywnośćGenre/Form: Praca zbiorowa
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia, netografia przy rozdziałach.

Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.

Powered by Koha