Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | C 57 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | 32886 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 57 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32887 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 57 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32888 |
Browsing Biblioteka Uczelniana shelves, Collection: Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.