Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / dr Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie: Katarzyna Jurczak].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Białystok: Vital, 2021.Edition: Wydanie II, dodrukDescription: 350, [2] strony ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381689038
Other title:
  • Tytuł oryginału: Chemie im Essen : Lebensmittel-Zusatzstoffe wie sie wirken, warum sie schaden
Subject(s): Genre/Form:
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna C 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32833
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Available 32834
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Available 32835

Bibliografia na stronach 315-350.

Powered by Koha