Logo uczelni
Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) : z przykładowo wypełnioną dokumentacją / Barbara Jackiewicz.

By: Jackiewicz, Barbara (technolog żywności)Contributor(s): ODDK [pbl]Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2013. Description: 87, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788378040927Subject(s): GHP/GMP (standard) | Bezpieczeństwo żywności | Żywność -- higienaGenre/Form: PoradnikiOnline resources: Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Powered by Koha