Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty /
Wiśniewska, Małgorzata (1961- )
Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska. - Warszawa : Difin, 2011. - 389 s. : il. ; 23 cm.
Bibliogr. s. 369-377.
9788376415048
UWD 2012/12680
Żywność--jakość--zarządzanie.
Podręczniki akademickie
(075.8) 005.6 614.3
Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska. - Warszawa : Difin, 2011. - 389 s. : il. ; 23 cm.
Bibliogr. s. 369-377.
9788376415048
UWD 2012/12680
Żywność--jakość--zarządzanie.
Podręczniki akademickie
(075.8) 005.6 614.3