MARC details
000 -Etykieta rekordu |
Pole kontrolne stałej długości |
01308nam a2200421 i 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
991009767739705066 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
Pole kontrolne |
WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
20200519070357.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) |
Pole kontrolne stałej długości |
120313s2011 pl a f f |000 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
Pole kontrolne stałej długości |
b0000002719367 |
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER |
National bibliography number |
UWD 2012/12680 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) |
ISBN |
9788376415048 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
991009767739705066 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL-WaBN)b27193676-48omnis_nlop |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
b27193676 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(OCoLC)803418087 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL)b0000002719367 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910350613405606 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) |
WA N |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) |
WA N |
080 ## - UKD |
UKD |
(075.8) |
080 ## - UKD |
UKD |
005.6 |
080 ## - UKD |
UKD |
614.3 |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) |
Nazwa osobowa (NP) |
Wiśniewska, Małgorzata |
Daty biograficzne (NP) |
(1961- ) |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Tytuł (NP) |
Zarządzanie jakością żywności : |
Ciąg dalszy tytułu (NP) |
systemy, koncepcje, instrumenty / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) |
Miejsce wydania (P) |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy (P) |
Difin, |
Data wydania (P) |
2011. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) |
389 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) |
il. ; |
Format (NP) |
23 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) |
Termin określający typ zawartości (P) |
Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) |
txt |
Źródło (NP) |
rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) |
Tryb odtwarzania (P) |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) |
n |
Źródło (NP) |
rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) |
Termin określający typ nośnika (P) |
Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) |
nc |
Źródło (NP) |
rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła |
Forma dzieła |
Książki |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) |
Bibliogr. s. 369-377. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Żywność |
Określnik rzeczowy (P) |
jakość |
-- |
zarządzanie. |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) |
Nazwa gatunku/formy (NP) |
Podręczniki akademickie |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Malinowska, Ewa |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) |
(ekonomia) |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) |
Difin |
Kod relacji (P) |
pbl |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi |
ISBN |
978-83-7641-504-8 : |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu |
Książki |