Poradnik opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP : gastronomia /
Jackiewicz, Barbara (technolog żywności)
Poradnik opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP : gastronomia / Barbara Jackiewicz. - Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2013. - 88 s. : il. ; 30 cm.
Bibliogr. s. 88.
9788378041191
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Bezpieczeństwo żywności
Gastronomia
Poradniki
614.3:663/664:637
Poradnik opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP : gastronomia / Barbara Jackiewicz. - Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2013. - 88 s. : il. ; 30 cm.
Bibliogr. s. 88.
9788378041191
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Bezpieczeństwo żywności
Gastronomia
Poradniki
614.3:663/664:637