Logo uczelni
Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Poradnik opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP : gastronomia / Barbara Jackiewicz.

By: Jackiewicz, Barbara (technolog żywności)Contributor(s): ODDK [pbl]Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2013. Description: 88 s. : il. ; 30 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788378041191Subject(s): Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) | Bezpieczeństwo żywności | GastronomiaGenre/Form: PoradnikiOnline resources: Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna C 614 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 33671

Bibliogr. s. 88.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha