MARC details
000 -Etykieta rekordu |
Pole kontrolne stałej długości |
01163nam a2200325 i 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
Pole kontrolne |
WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
20240420110215.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) |
Pole kontrolne stałej długości |
070808s2005 pl a |000 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
Pole kontrolne stałej długości |
b0000001914374 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) |
ISBN |
9788378041191 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) |
WA N |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) |
WA N |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) |
WAŁB 007 |
080 ## - UKD |
UKD |
614.3:663/664:637 |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) |
Nazwa osobowa (NP) |
Jackiewicz, Barbara |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) |
(technolog żywności) |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Tytuł (NP) |
Poradnik opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP : |
Ciąg dalszy tytułu (NP) |
gastronomia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Barbara Jackiewicz. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) |
Miejsce wydania (P) |
Gdańsk : |
Nazwa wydawcy (P) |
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, |
Data wydania (P) |
2013. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) |
88 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) |
il. ; |
Format (NP) |
30 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) |
Termin określający typ zawartości (P) |
Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) |
txt |
Źródło (NP) |
rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) |
Tryb odtwarzania (P) |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) |
n |
Źródło (NP) |
rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) |
Termin określający typ nośnika (P) |
Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) |
nc |
Źródło (NP) |
rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła |
Forma dzieła |
Książki |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) |
Bibliogr. s. 88. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Bezpieczeństwo żywności |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Gastronomia |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) |
Nazwa gatunku/formy (NP) |
Poradniki |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) |
ODDK |
Kod relacji (P) |
pbl |
856 41 - Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego (P) |
Wyszczególnienie materiału (NP) |
Spis treści |
URI (P) |
<a href="https://katalog.ans.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=58a69a0e63a4b34ca89b90439a55d7d4">https://katalog.ans.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=58a69a0e63a4b34ca89b90439a55d7d4</a> |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi |
ISBN |
978-83-7804-119-1 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu |
Książki |