Logo uczelni

Poradnik opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP : (Record no. 36608)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01163nam a2200325 i 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20240420110215.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 070808s2005 pl a |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000001914374
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788378041191
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WAŁB 007
080 ## - UKD
UKD 614.3:663/664:637
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Jackiewicz, Barbara
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) (technolog żywności)
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Poradnik opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP :
Ciąg dalszy tytułu (NP) gastronomia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Barbara Jackiewicz.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Gdańsk :
Nazwa wydawcy (P) Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data wydania (P) 2013.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 88 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. ;
Format (NP) 30 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr. s. 88.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Bezpieczeństwo żywności
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Gastronomia
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Poradniki
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) ODDK
Kod relacji (P) pbl
856 41 - Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego (P)
Wyszczególnienie materiału (NP) Spis treści
URI (P) <a href="https://katalog.ans.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=58a69a0e63a4b34ca89b90439a55d7d4">https://katalog.ans.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=58a69a0e63a4b34ca89b90439a55d7d4</a>
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-7804-119-1
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 09.04.2024 Kupno K/15/2024 105.00 33671   C 614 33671 20.04.2024 20.04.2024 Książki

Powered by Koha