Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Difin, 2011.Description: 389 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376415048
Subject(s): Genre/Form:
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana C 614 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 10044492
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 614 (Browse shelf(Opens below)) Available 10044493
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 614 (Browse shelf(Opens below)) Available 10044494

Bibliogr. s. 369-377.

Powered by Koha