Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska.

By: Flis, KrystynaContributor(s): Konaszewska, Wanda | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1986 Description: 247, [1] s., [1] k. tabl. : fot., rys., wykr. ; 21 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8302028673Subject(s): Odżywianie | Technologia żywnościGenre/Form: Podręczniki dla szkół zawodowych
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna PWSZ Kombatantów 613 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 30.09.2024 10000706
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna PWSZ Kombatantów C 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 10015029

Bibliogr. s. [248].

Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.

Powered by Koha