Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow.

Contributor(s): Przygoda, Beata [Autor] | Kunachowicz, Hanna [Autor] | Nadolna, Irena [Autor] | Iwanow, Krystyna [Autor] | Wydawnictwo Lekarskie PZWL [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : PZWL Wydawnictwo Lekarskie : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2019. Edition: Wydanie VII zmienione - 4 dodrukDescription: 150 stron ; 29 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320055863Subject(s): Wartość odżywcza | Badanie żywności | Żywność | Wartość odżywcza | Zdrowe odżywianie | Żywność | Spożycie kalorii | Fizjologia żywieniaGenre/Form: Tabele [Typ publikacji] | Przepisy kulinarne | Tablice i wzory
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Powered by Koha