Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

By: Gertig, Henryk, (1924-2011)Contributor(s): Przysławski, Juliusz | Wydawnictwo Lekarskie PZWL [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2015. Edition: Wyd. 1, 3 dodrDescription: 464, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320036039Subject(s): Jakość żywności | Zdrowe odżywianie | Żywność | Badanie żywności | Fizjologia żywieniaGenre/Form: Podręczniki akademickie | Podręczniki [Typ publikacji]
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliogr. s. 448-451. Indeks.

Podr. akademicki.

Powered by Koha