Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Jakość i bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

Contributor(s): Gajdek, Grażyna [Redakcja] | Puchalski, Czesław [Redakcja] | Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego [Wydawca]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2020. Edition: Wydanie IDescription: 124 strony : fotografie, wykresy ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788379968152Subject(s): Bezpieczeństwo żywności | Jakość żywności | Technologia żywnościGenre/Form: Praca zbiorowa
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.

Bibliografie, netografie przy pracach.

Streszczenia w języku angielskim przy pracach.

Powered by Koha